20111006_Svanøy-Food_0044.jpg
Spesialitet
Svanøy Røykeri AS

Gravlaks med dill og kvit pepar

Grava Svanøylaks med dill og kvit pepar

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Grava Svanøylaks med dill og kvit pepar. Laksen blir grava på tradisjonell måte med salt og sukker, og får ein ekstra god smak med dill og kvit pepar. Svanøylaksen kjem i all hovudsak frå familiebedrifta Marø Havbruk på Svanøy. I moderne lokale på Svanøy produseres eit ekte handverksprodukt. Fisken tørrsaltes og røykes med friske einer frå skogen og spon frå det lokale båtbyggeriet. Svanøylaksen er like spesiell som staden den kjem frå.

Fisk og sjømat // Vestland
20180118_SvanoyLaks_0006.jpg
20111006_Svanøy-Food_0044.jpg
Svanøy Røykeri AS

Kombinasjonen av lokale råvarer, gamle røyketradisjonar og varsam handtering av kvar laks gjer Svanøy Røykeri AS til ein av dei fremste leverandørane av høgkvalitets røykelaks i Norge. Våre produkter: Røykelaks, marinert røykelaks, varmrøykt laks, og gravlaks.