roroskjott_kobberlogo.PNG
Spesialitet
Røroskjøtt

Lammerull kokt/rå, Røroskjøtt

Lammerull er basert på lokale råvarer og oppskrifter Pålegg til påske og jul

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kjøttrull av lam eller sau er tradisjonelt pålegg til julefrokosten og andre høytidsdager. Tradisjonelt har lammerull vært en måte å bruke diverse stykningsdeler av slaktet, for å bruke hele dyret. Kjøttrull ble tradisjonelt laget til jul, men lages i dag også til påske. Hos Røroskjøtt håndsys lammerullen på tradisjonellt vis og du får kjøpt den ferdig kokt og spiseklar eller rå om du vil koke og presse lammerullen selv.

Kjøtt // Innlandet
Roroskjott lammerull miljo spesialitet
roroskjott_kobberlogo.PNG
Røroskjøtt

Vi er en kjøttforedlingsbedrift som tar alt vårt slakt fra Røros Slakteri. Våre produkter er produsert av kjøttråvarer fra dyr som er født, avlet opp og slaktet i Rørostraktene.

Flere produkter fra Røroskjøtt

Kjøtt // Innlandet