roroskjott_kobberlogo.PNG
Spesialitet
Røroskjøtt

Kalvepølse

Kalvepølse fra Rørosregionen

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Røroskjøtt foredler i all hovedsak produkter basert på kalv og lam. Denne bratwursten/pølsa er utviklet på kalvekjøtt, og har en stor andel av dette. Total kjøttmengde er 72%, hvorav 50% er fra kalv. Pølsa har grovkverna kalvekjøtt og småflesk grøppa inn i pølsa, noe som gir litt tyggemotstand, og opplevelse av kjøttfylte. Kalvepølse er svakt røkt på bøkeflis. Røroskjøtt har et fokus på foredling av kalv, hele kalven. Bruk av sorteringskjøtt av kalv på denne måten, er positivt. Sorteringskjøttet, som i seg selv ikke er noe spesielt, omformes til et kvalitetsprodukt.

Kjøtt // Innlandet
RUA_9313test.jpg
roroskjott_kobberlogo.PNG
Røroskjøtt

Vi er en kjøttforedlingsbedrift som tar alt vårt slakt fra Røros Slakteri. Våre produkter er produsert av kjøttråvarer fra dyr som er født, avlet opp og slaktet i Rørostraktene.