Logo uten kant.png
Spesialitet
Rørosrein As

Pinnekjøtt av reinsdyr

Pinnekjøtt av reinsdyr, laget av side, bringe og bog. Saltet og tørket på tradisjonelt samisk vis.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Familien som driver Rørosrein har valgt alt annet enn en A4-tilværelse. Deres liv følger reinens åtte årstider. Fra kalven blir født om våren til slakting om vinteren, har de hånd om hele verdikjeden frem til kjøttet ligger klart i disken. Kjøttet er av ypperste kvalitet, fra både Rørosvidda og høgfjellsområdene rundt Jotunheimen. Alt gjort med en nedarvet kunnskap om samisk kultur, tatt vare påi hundrevis av år. Rett og slett en smak av evighet. Tilberedning: La kjøttet ligge i bløtt 1,5 - 2 døgn. Kokes 3 timer.

Kjøtt // Trøndelag
Knut klappe rein.jpg
Logo uten kant.png
Rørosrein As

Rørosrein as er en familiebedrift bestående av to sørsamiske familier, som driver med reindrift i Rørosområdet. Vi skjærer ned og foredler eget reinsdyrkjøtt. Vi har også ei koie der vi serverer egenprodusert- og innhøstet mat fra distriktet.