Logo uten kant.png
Spesialitet
Rørosrein As

Flatbiff av reinsdyrkalv

Stykningsdel

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Flatbiff av reinsdyrkalv ble kåret til Årets Kjøtt i Det Norske Måltid i 2013. Mørt og smakfullt kjøttstykke. Flatbiffen er en del av lårsteken og selges som hel biff. Familien som driver Rørosrein har valgt alt annet enn en A4-tilværelse. Deres liv følger reinens åtte årstider. Fra kalven blir født om våren til slakting om vinteren, har de hånd om hele verdikjeden frem til kjøttet ligger klart i disken. Kjøttet er av ypperste kvalitet, fra både Rørosvidda og høgfjellsområdene rundt Jotunheimen. Alt gjort med en nedarvet kunnskap om samisk kultur, tatt vare på i hundrevis av år. Rett og slette en smak av evighet.

Kjøtt // Trøndelag
Knut klappe rein.jpg
Logo uten kant.png
Rørosrein As

Rørosrein as er en familiebedrift bestående av to sørsamiske familier, som driver med reindrift i Rørosområdet. Vi skjærer ned og foredler eget reinsdyrkjøtt. Vi har også ei koie der vi serverer egenprodusert- og innhøstet mat fra distriktet.