Nyhuus.JPG
Spesialitet
Nyhuus Gard

Nyhuus Eplesirup

Nyhuus Eplesirup lages av Telemarksepler, dyrket på Nyhuus Gard. Eplene presses på Epleblomsten, til eplemost, som reduseres til smakfull eplesirup.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Nyhuus Eplesirup er laget av ren eplemost, helt uten tilsetningsstoffer. Deilig til is, til sauser og til glassering av grønnsaker. Produktet er laget av Telemarksepler, som presses til eplemost og kokes inn. Eplene dyrkes på Nyhuus Gard. På Nyhuus har vi dyrkes epler siden 1920, da bestefar Torstein plantet den første frukthagen. Seks av trærne står enda og bærer god frukt.

Saft, syltetøy, geleer // Telemark
Kari_Halvor_Foto_Live_Skinnes.jpg
Nyhuus.JPG
Nyhuus Gard

På Nyhuus Gard har vi dyrket epler siden 1920 og plommer fra 1998. Endel av eplene presses til Nyhuus Eplemost, som har vunnet 1. premie i konkurransen «Norges beste eplemost» flere ganger.