Nyhuus.JPG
Spesialitet
Nyhuus Gard

Nyhuus Eplemost Henrik

Eplemost, velegnet til vegetar- og fiskeretter.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Eplemosten Henrik er presset av tre typer epler, Aroma, Elstar og Rubinstep, for å oppnå perfekt balanse mellom syre og sødme. Oppskriften er laget av Henrik Siversson. Mosten er velegnet til vegetar- og fiskeretter. Laget av Telemarksepler, dyrket på Nyhuus Gard. Presset på Telemark Frukt-& Bærpresseri.

Drikkevarer // Vestfold og Telemark
Kari_Halvor_Foto_Live_Skinnes.jpg
Nyhuus.JPG
Nyhuus Gard

På Nyhuus Gard har vi dyrket epler siden 1920 og plommer fra 1998. Endel av eplene presses til Nyhuus Eplemost, som har vunnet 1. premie i konkurransen «Norges beste eplemost» flere ganger.