Mosbøen-spesialitet_2
Spesialitet
Mosbøen Gård

Mild Ramsløk

Vi håndkjevler alle leiver tynt, så stekes det på takke og blir sprøtt og crispy. Ramsløken er tilsatt i deigen, det vises et litt grønlig skjær på flatbrødflakene, så er det strødd med havsnø fra North Sea Salt Works.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Fra Mosbøen i Øksendal får du tradisjonsbakst med ny vri. Tynt og sprøtt flatbrød, kjevlet for hånd, det krydres og kvernes på havsalt før steking, dette hever produktet og gir et snackspreg. Flatbrødet passer til det meste av middag f. eks. kjøtt, bacalao og andre fiskeretter, spekemat, tapas m.m.

Korn- og Bakevarer // Møre og Romsdal
mosboen-flatbrod-spesialitet-844x476-matmerk
Mosbøen-spesialitet_2
Mosbøen Gård

Lager krydret flatbrød, som stekes på takke som i gamle dager.