Mosbøen-spesialitet_2
Spesialitet
Mosbøen Gård

Hjemmebakt flatbrød krydret med rosmarin og havsalt

Tynt og sprøtt flatbrød, bakt på norsk mel og salt, krydret med rosmarin og kvernet havsalt

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Fra Mosbøen i Øksendal får du tradisjonsbakst med ny vri. Tynt og sprøtt flatbrød, kjevlet for hånd, det krydres med rosmarin og kverner på havsalt før steking, dette hever produktet og gir et snackspreg. Flatbrødet passer til det meste av middag f. eks. kjøtt, bacalao og andre fiskeretter, spekemat, tapas m.m.

Bakevarer // Møre og Romsdal
mosboen-flatbrod-spesialitet-844x476-matmerk
Mosbøen-spesialitet_2
Mosbøen Gård

Lager krydret flatbrød, som stekes på takke som i gamle dager.