Spesialitet
KINGMIKALSALMON

Varmrøykt laks

Varmrøykt laks. Laksen er tørrsaltet og røykt med einer og bøkespon.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Varmrøykt laks. Produksjonsprosessen starter samme dag som laksen tas opp fra sjøen. Fisken tørrsaltes, deretter spyles saltet av. Filleten beinplukkes før det tilsettes en blanding av pepper og paprika krydder. Etter tørking røykes den med einer og bøkespon. Deretter vakuumpakkes og veies laksen opp til kunden.

Fisk og sjømat // Rogaland
20150820_121812.jpg
KINGMIKALSALMON

Mikals Laks AS ble etablert 5. april 2000. Vi er et familieeid røykeri som produserer røykt og gravet laks av høy kvalitet til matbevisste kunder. I tillegg til et stadig økende innenlandsmarked selger vi i dag våre produkter til kunder over hele verden