Spesialitet
KINGMIKALSALMON

Einerrøykt pepperlaks skivet

Kaldrøykt pepperlaks skivet. Laksen er tørrsaltet og røykt med einer og bøkespon og tilsatt pepperblanding.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kaldrøykt pepperlaks skivet. Produksjonsprosessen starter samme dag som laksen tas opp fra sjøen. Fisken tørrsaltes, deretter spyles saltet av og filleten tørkes før den røykes med einer og bøkespon. Etter ny tørketid beinplukkes, skinnes, slices fisken og det tilsettes en pepperblanding. Deretter vakuumpakkes og veies laksen opp til kunden.

Fisk og sjømat // Rogaland
20150820_121812.jpg
KINGMIKALSALMON

Mikals Laks AS ble etablert 5. april 2000. Vi er et familieeid røykeri som produserer røykt og gravet laks av høy kvalitet til matbevisste kunder. I tillegg til et stadig økende innenlandsmarked selger vi i dag våre produkter til kunder over hele verden