Optimized-Uten navn.jpeg
Spesialitet
Holte Gård

HOLTE ØKOLOGISK-KYLLING. Hel, Bryst, Lår, Vinger, Klubbe, Lever, Hjerte, Krås, Hals og skrog

Eget spesialfôr, tilpasset økologisk drift, gjør kyllingen utsøkt og saftig. En langsom og mer kontrollert vekst gir mer smak, og dyret et mer behagelig liv.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Kyllingene, av rasen Ross Rowan ankommer gården når de er under 1 døgn gamle. Våre økologiske kyllinger lever som Holtekyllingen og spiser det samme økologiske kraftfòret uten soya. Etter Debio`s regler har de i tillegg et uteareal på 4m2 pr kylling, og lever til den er ca 73 dager.  Slakting foregår ca. 1 km fra kylling-huset. Kyllingene avlives manuelt. Først strøm, så øks og hoggestabbe. Dette gjør at stresset blir minimalt og avblødningen starter umiddelbart.  Kyllingene skjæres ned og pakkes manuelt for levering etter bestilling. Vi leverer hel kylling og stykningsdeler. Fersk og fryst.

Fjærkre // Vestfold og Telemark
Fotografering 19. august 2015 Holte Gård - Foto-Haakon Sundbø-17.jpg
Optimized-Uten navn.jpeg
Holte Gård

And, Holte-kylling, Økologisk Kylling, Gås, Høner og Økologiske egg, Direkte fra gård til butikk