Optimized-Uten navn.jpeg
Spesialitet
Holte Gård

AND

Anda på Holte gård vokser opp i et naturlig tempo, på et spesialtilpasset fôr og med god plass til å boltre seg på.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Norske kokker foretrekker and fra Holte Gård. De aller beste restaurantene i Norge serverer vår and, og vi er stolte over alle gode tilbakemeldinger på våre ender som er klekket, oppvokst og slaktet her på gården. En fordel med et eget slakteri på gården er at fuglene slipper transport over lange avstander. Dette minsker skader og utsetter dem for mindre stress. For oss er høy kjøttkvalitet viktig, og anda på Holte Gård vokser opp i et naturlig tempo, på et spesialtilpasset fôr og med god plass til å boltre seg på. Vi tror at disse forholdene er avgjørende for produktets kvalitet. And er en fantastisk råvare! Kjøttet er smaksrikt, saftig, og ekstremt mørt. Det finnes uendelige måter å tilberede og servere and på

Fjærkre // Vestfold og Telemark
Fotografering 19. august 2015 Holte Gård - Foto-Haakon Sundbø-17.jpg
Optimized-Uten navn.jpeg
Holte Gård

And, Holte-kylling, Økologisk Kylling, Gås, Høner og Økologiske egg, Direkte fra gård til butikk