MV_ROSTAD_1710_0385.jpg
Spesialitet
Holmen Crisp

Erterbrød

Erterbrød har en særegen smak av gule erter, og er naturlig følge til tradisjonsrike retter som rakfisk og lutefisk.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Flatbrødbakst er håndverk. Før i tiden var flatbrødet like viktig for den norske mattradisjonen som bagetten er for franskmennene. Og ingen var viktigere enn bakstekjerringa. Hun kunne kunsten å kjevle, og var fremfor alt effektiv, noe som gjorde henne ettertraktet rundt om på gårdene. Hulda Garborg, kokebokforfatter og folkloreforkjemper (1862-1934), omtalte flatbrødet som Norges nasjonalbrød. Hun mente at dette ikke bare var sundt med også godt for forbøyelsen og gav tenner som en hest... Holmen Crisp er vår tids bakstekjerring. I de gamle sagaene og folkeeventyrene er flatbrødet med som en del av fortellingene. Vi gir nytt liv til gamle mattradisjoner. Vårt flatbrød har sine røtter fra Toten og Innlandet. Besøk oss i bakeriet: https://vimeo.com/253939763/2929fe847d

Bakevarer // Oppland
Fabrikken-skisse.png
MV_ROSTAD_1710_0385.jpg
Holmen Crisp

I vår familiebedrift ønsker vi å videreformidle matkultur gjennom våre produkter. I vårt bakeri lager vi flatbrød og rømmebrød. I den glutenfrie mølla lager vi hånsverksmjøl.

Flere produkter fra Holmen Crisp

Bakevarer // Oppland