Hallgerd med håndstapper.jpg
Spesialitet
Gransjøberget Viltkjøkken

Elgsylte

Sylte med elg i tillegg til svinekjøtt og flesk. Deilig på smak! Et verdig og magert alternativ.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Sammen med elgen bruker vi svin fra utegrisen til nabobonden! Vi vet at disse grisene har hatt det skikkelig godt og etter slakting har vi fått dem inn til oss for oppdeling. Vi har ca 70 % elg i elgsylta og den smaker fortreffelig i selskap med mandelpotetlefse og grov sennep.

Kjøtt // Innlandet
Elghodet på standen.JPG
Hallgerd med håndstapper.jpg
Gransjøberget Viltkjøkken

Med utgangspunkt i egen elg fra Gransjøberget i Elverum og elg fra regionen produserer vi kjøttpølser og pålegg, karbonader og andre produkter. Alt sammen uten kunstige tilsetninger. Produksjonen ligger på gården vår i Hernes utenfor Elverum