
Mandelpotetlefse
Store håndkjevlede mandelpotetlefser, bakt med svært lite mel.
Rustikke lefser hvor vi også har beholdt skallet på potetene slik at du får alle de gode næringstoffene. Her kjenner man smaken av de gode lokale mandelpotetene. Lefsa egner seg svært godt til Rakfisk, Sylte, Laks og annet snadder. Mangler du noe til kaffen kan du ha smør og sukker på den. Egner seg svært godt til å fryse, da den har så lite mel.

Godt og Hjemmelaget
Smaken av godt & hjemmelaget Vi i godt og hjemmelaget er opptatt av tradisjon og kvalitet i våre produkter. Våre lefser er tuftet på gode gamle oppskrifter som går tilbake i våre familier. Vi er nøye både med våre råvarer og våre gode lefsebakere, vi har sikret oss gode norske råvarer fra gårder vi kjenner og er glade i. Her skal du finne den gode hjemmelagete smaken på dine favorittlefser. Vi gir deg den gode smaken av ekte hjemmelagete lefse. Vi kjevler alle våre lefser for hånd