GarnvikMfyret.JPG
Spesialitet
Garnviks Røkeri

Røkt Lakseloin med Cognac & Pepper

Røkt Lakseloin som er marinert i Cognac og kryddret med pepper. (Skinnfri) pakninger på ca: 300-350 gram

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Røkt Lakseloin Med Pepper & Cognac ble til ved en tilfeldighet, da jeg ønsket å utforske andre alternativer til røkelaks med andre smakstilsetninger. Våre Lakseloins kommer fra Salmar. Vi bruker Frøyas Mid Loin som råvare. Blandingen av Cognac & pepper sammen med røkte fiskekjøttet, setter en utrolig god og fyldig smask med god røykpreg. Meget godt mottatt av mange matelskere

Fisk og sjømat // Trøndelag
VaareProdukter.JPG
GarnvikMfyret.JPG
Garnviks Røkeri

Liten bedrift fra Frøya i Sør-Trøndelag som produserer røkte lakseprodukter av høy kvalitet, fra lokale råvarer. Vi har blitt meget godt mottatt siden oppstart i 2014. Vårt mest kjente produkt er Røkt Lakseloin med Pepper & Cognac. Denne har vunnet årets sjømatpris under Trøndersk Matfestival 2015, samt samme produkt var i Finalen i Det Norske Måltid 2015.

Flere produkter fra Garnviks Røkeri