Produktbilder 011.jpg
Spesialitet
Fjellmat frå Suldal AS

Suldalskinka

Skinkene tørrsaltes og gnis inn med en blanding av salt, sukker og pepper. Deretter henges skinken til modning og er ferdig etter 15 - 18 måneder.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Ved Mostøl i Suldal kommune, 650 meter over havet, rår eit vestlandsk fjellklima. Veret skyv tregrensa nedover liane, og gjer graset nesten fluoriserande grønt. Variasjonane er store. Fuktig atlanterhavsluft som gir tåke og regn, blir avløyst av krystallklare timar med blå himmel. Det er dette som er kjelda til spekematen vår sin unike karakter. Tørking og modning skjer over lang tid, i ein kontinuerleg strøm av frisk luft frå fjellet. Fjellmat frå Suldal er eit stykke norsk kultur og natur. - Utdrag fra nettsiden www.fjellmatfrasuldal.no

Kjøtt // Rogaland
IMAG0731.jpg
Produktbilder 011.jpg
Fjellmat frå Suldal AS

Suldalskinka er tørka i friske lufta med naturen som eneste verktøy.

Flere produkter fra Fjellmat frå Suldal AS