lokalmat_fjellmandel_oppdal_logo
Spesialitet
Fjellmandel Oppdal SA

Fjellmandel fra Oppdal

Det tørre klimaet på Oppdal gjør fjellmandelen ekstra smaksrik og god.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

De skal være dyrket over 400 moh og strenge kvalitetskrav gjør at bare én av fire poteter kan selges under navnet. Mandelpoteter som dyrkes i fjellbygder har ekstra god kvalitet på grunn av det høye tørrstoffinnholdet. Potetene gjenkjennes på det lysebrune/gule skallet og den lille bøyen på midten.Poteten brukes til hverdags og fest, og egner seg som potet i alle former, og til alle typer retter.

Frukt og grønt // Trøndelag
20160803_113707.jpg
lokalmat_fjellmandel_oppdal_logo
Fjellmandel Oppdal SA

I Oppdal er det én potet som gjelder, og det er fjellmandel. Kun de beste potetene får navnet «Fjellmandel fra Oppdal».

Flere produkter fra Fjellmandel Oppdal SA