reidar lite bilde.jpg
Spesialitet
Reinhartsen

Makrell, varmrøkt

Varmrøkt makrell, røkt i vårt røykeri på fiskebrygga i Kristiansand. Fikk Spesialitetmerket for Unik smak i april 2017.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Vi røyker primært høstmakrell, for da har fettet fått satt seg i fisken. Makrellen pakkes flekket hel med hode eller filet. Varmrøkt makrell kan du nyte kald eller lun fra panne, grill eller mikro. Da er fettet mykt og fisken oppleves ekstra smakfull. Som tilbehør anbefales brød, flatbrød, rømme, potetsalat og gjerne litt eplemos for å få litt sødme. Et glass iskald melk passer utmerket til!!

Fisk og sjømat // Vest-Agder
fiskebåt-1000x667.jpg
reidar lite bilde.jpg
Reinhartsen

Helt siden bestefar Selmar Reinhartsen etablerte Reinhartsen på Flekkerøya i 1931, har selskapet levert det beste av det meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. Selskapet holder til på Norges største fiskebrygge - Fiskebrygga i Kristiansand Reinhartsen har opp gjennom tidene mottatt en rekke utmerkelser for sin kvalitet og evne til innovasjon.