Duga_pos_9x9cm.jpeg
Spesialitet
Duga AS

DUGA BYGGKORN FLAK

Duga flaket bygg enger seg til bakst; både i og som garnityr. Godt fiber -og proteinrikt alternativ til lettkokte havregryn. Smakfull og god i grøt, men også god som den er - med melk eller yoghurt. Perfekt i müsliblandinger.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

En porsjon Duga byggflak (50 g) inneholder 3,7 g betaglukan, som er tilstrekkelig for å oppnå gunstig helseeffekten av betaglukanet. Kan spises som de er eller kokes på samme måte som havregrøt.

Annet // Viken
Korn pa¦è bord.jpg
Duga_pos_9x9cm.jpeg
Duga AS

Duga byggkorn – sunt og smakfullt! Vårt unike byggkorn har en mild smak og et naturlig høyt innhold av kostfiberet betaglukan og sunne antioksidanter.