BottargaBoreale_BrandIstitutional4.png
Spesialitet
Bottarga Boreale

Tørrfisk skinn, tørket

Skinn av tørrfisk fra skrei. Tørket å klar for bruk. Lager det beste snakschips! Havets baconsvor! Finalist i Det Norske Måltid 2020.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Skinnen er av høyeste Nord-Italia kvalitet (Prima Ragno) fra Lofoten. Bearbeidet å tørket i Tromsø. Fritere på 210-230C i 5-15 sek. La drippe av, krydde. I ovn: pensle med neutral olje. Riste i ovn 200C, ca 6 min. Skinnen vil "krulle seg" når dem friteres el. ristes i ovn, for et plant sluttresultat i ovn: riste skinnen presset mellom 2 ovnsplåter. Spis med dip el. som kjeks med topping.

Fisk og sjømat // Troms og Finnmark
Skärmavbild 2020-04-24 kl. 13.08.44.png
BottargaBoreale_BrandIstitutional4.png
Bottarga Boreale

Bottarga Boreale er en nordnorsk delikatesse av saltet og tørket Skreirogn.