Spesialitet
Bortistu Gjestegard

Bassturøkt lammelår

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene med ben og utbenet og ferdig surret klar for steking.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Våre bassturøkte lammelår er lettsaltet og røkt med einer i Bortistus gamle røk-basstu. Dette særegne huset er fra ca 1850. Leif Helmersen har utviklet ideen og fremgangsmåten for å røyke lammelår i bassto, der de tidligere tørket malt til maltølbrygging. Håndtverksprosessen har vært møysommelig for å oppnå en balansert mild og unik røksmak, aroma og mørhet.

Kjøtt // Trøndelag
Bortistu-Gjestegard-Bassturokt-lammelar-MM-07285_500- Foto_Lisa_Westgaard (2).jpg
Bortistu Gjestegard

Vi produserer vår spesialitet bassturøkte lammelår, som finnes i variantene med ben, ferdig stekt i biter, og utbenet og ferdig surret klar for steking.