ASK_logo_rod_2019.png
Spesialitet
ASK

¤ASK Passe Spekepølse av Frilandsgris med Fennikel og Grønn Pepper 250g Spekepølse

Passe er en spekepølse av frilandsgris med fennikel og grønn pepper

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

PASSE salami er en mild og nydelig påleggs salami eller som topping på pizza eller tapas. Runde milde toner av fennikel og en fin krydder balanse gjør denne pølsen til vår bestselger. På ASK gård er råvare, handtverk og dyrevelferd i fokus. Vi samarbeider men bonden Heinrich Jung om grisene. De er av rasen Duroc og bor fritt ute hele livet på 800 mål skog og mark. Soya er fjernet fra foret og erstattet med solsikke som er vesentlig mer bærekraftig og har samme verdier næringsmessige. Vi kaller denne grisen Øko ++ og er stolte av det. Spekepølsene på ASK lages på Italiensk handtverk, kjøtt og urter kvernes, blandes og stoppes for hånd. Modnes og tørkes sakte i vårt spesial lagde klimarom. Som en av få bruker ASK en egen Italiensk edelmugg på pølsene, det har flere fordeler, men bla er den med på å bidra med smak og møring av kjøtt og fett.

Kjøtt // Viken
Portrett_lav.jpg
ASK_logo_rod_2019.png
ASK

Produsent av av premium spekemat. Tuftet på Norske råvarer og Italiensk handverk. Råvarens kvalitet og fokus er viktig for oss. Kvalitet fra start til slutt. Produktet bærer tydelig preg av handverk og har høstet priser internasjonalt og nasjonalt.