am_logo.jpg
Spesialitet
Aron Mat

TromsøRull

TromsøRull er produsert av lammekjøtt, løk, salt og pepper. Tid og kjærlighet til den nordnorske landsdelen er også viktige ingredienser.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

På den gode gamle måten ble kjøtt, løk og krydder lagt i en slagside og sydd igjen før den ble lakemodnet over tid. Det var ikke uvanlig med 20 - 25 % fettinnhold i lammerullene. Vi har erstattet slagsidene med et "nett" som gir kjøttet samme modningsprosess, dog mindre fett. Innholdet i TromsøRull er den samme oppskriften som tante Aslaug ga bedriften ved oppstarten i 1990, en oppskrift som gjennom generaasjoner har vandret mellom gårdene på yttersida. TromsøRull har i dag kun 10 % fettinnhold.

Kjøtt // Troms
Aron Mat julesylte spesialitet
am_logo.jpg
Aron Mat

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.