am_logo.jpg
Spesialitet
Aron Mat

Tørrsaltet bacon

Med utgangspunkt i gammel produksjonsmåte, tørrsaltes og røykes sideflesk. Det bevarer den gode smaken og holdbarheten. Et meget smaksrikt og stekevennlig bacon.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Mange av våre oppskrifter er de samme som optimistiske nordmenn hadde med seg på Amerika-båten for over noen tiår siden. For det gode og gamle er fundamentet for vår produksjon. Det er viktig med nøyaktig mengde salt i forhold til kjøttråstoffet når vi tørrsalter våre svinesider. Salteprosessen tar 14 dager, hvorpå svinesidene røykes lenge i kald bøkeflisrøyk. Baconet blir 12 – 14 % lettere gjennom prosessen. Selges i stykker á 250 gram samt oppskåret i 150 grams pakning. ARON MAT TØRRSALTET BACON er godkjent for bruk av Spesialitet-merket.

Kjøtt // Troms
Aron Mat julesylte spesialitet
am_logo.jpg
Aron Mat

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.