am_logo.jpg
Spesialitet
Aron Mat

Spekenakke 100g

Spekenakke produseres av benfri nakke av velvoksen gris; krydret, saltet, kaldrøkt og tørket ned til 40 % vektsvinn. Kjøttet har en særpreget, kraftig, aromatisk smak, som gjør at produktet oppleves som saftig og mørt.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Til denne nydelige spekeskinken bruker vi utbeinet nakke av voksne purker – det mest smaksrike svinekjøttet som finnes. Nakken renskjæres, tilsettes hvitløk og hvitpepper, saltes, henges opp, røykes lenge over svak, kald røyk og tørkes ned til ca 60% av vekten. Selges skåret i 100 grams pakning. ARON MAT SPEKENAKKE fikk sølvmedalje i NM i kjøttprodukter 2008 og er godkjent for bruk av Spesialitet-merket.

Kjøtt // Troms
Aron Mat julesylte spesialitet
am_logo.jpg
Aron Mat

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.