am_logo.jpg
Spesialitet
Aron Mat

Pinnekjøtt

Prisvinnende pinnekjøtt av lam, tørket i egne lokaler ved havet på yttersida av Kvaløya i Troms. Det værharde klimaet er med på å påvirke tørkeprosessen og den særegne smaken på de kjøttfulle pinnene.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Havlufttørket festmat av norske lam med rygg og bog, men uten skank. Kjøttet saltes og tørkes i ren havluft på gammeldags vis. Vår produksjonsmetode har lang tørketid og gir dermed et mer smakfullt kjøtt.

Kjøtt // Troms
Aron Mat julesylte spesialitet
am_logo.jpg
Aron Mat

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.