am_logo.jpg
Spesialitet
Aron Mat

Okserull

Okserullen har tydelig kjøttstruktur og et håndverksmessig preg. Rullen har en særegen og ekte smak og er å få kjøpt som oppskåret og hel vare og baserer seg på nordnorsk tradisjon.

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

En norsk tradisjon – okserullen har like dype røtter på nordøstlandet som lammerull har det langs kysten. Vår okserull er garantert laget av oksekjøtt og produsert etter gammel prosess, helt uten vanntilsetning eller bindemidler som gelatin eller svor. Utgangspunktet er magert kjøttråstoff med kun 5% fett. Kjøttet strimles og krydres med løk, pepper og ingefær. Når rullen er laget blir den lakesaltet før den kokes i pose, noe som gir et rent og smakfullt produkt. Okserullen selges hel (kokt i kraft) i 900 grams størrelse (og 2,5 kg for ferskvaredisker), samt skåret i hhv 100 og 200 grams pakninger. ARON MAT OKSERULL er godkjent for bruk av Spesialitet-merket.

Kjøtt // Troms og Finnmark
Aron Mat julesylte spesialitet
am_logo.jpg
Aron Mat

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.

Flere produkter fra Aron Mat