am_logo.jpg
Spesialitet
Aron Mat

Modnet Bacon 150g

Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon

Del denne siden

Innholdet kommer fra produsenten. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Mange av våre oppskrifter er de samme som optimistiske nordmenn hadde med seg på Amerika-båten for over noen tiår siden. For det gode og gamle er fundamentet for vår produksjon. Det er viktig med nøyaktig mengde salt i forhold til kjøttråstoffet når vi tørrsalter våre svinesider. Salteprosessen tar 14 dager, hvorpå svinesidene røykes lenge i kald bøkeflisrøyk. Baconet blir 30 – 33 % lettere gjennom prosessen. Selges i stykker á 150 gram. ARON MAT Modnet Bacon 150g er godkjent for bruk av Spesialitet-merket.

Kjøtt // Troms og Finnmark
Aron Mat julesylte spesialitet
am_logo.jpg
Aron Mat

Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.

Flere produkter fra Aron Mat