

Modnet Bacon 150g
Dette baconet har hengt i cirka seks uker i Blåmannsvika og godtgjort seg. Resultatet er et sprøtt og godt bacon som kan spises rått eller stekt, og uten noe sprut i panna. Passer perfekt som spekemat eller til der du ellers bruker bacon
Mange av våre oppskrifter er de samme som optimistiske nordmenn hadde med seg på Amerika-båten for over noen tiår siden. For det gode og gamle er fundamentet for vår produksjon. Det er viktig med nøyaktig mengde salt i forhold til kjøttråstoffet når vi tørrsalter våre svinesider. Salteprosessen tar 14 dager, hvorpå svinesidene røykes lenge i kald bøkeflisrøyk. Baconet blir 30 – 33 % lettere gjennom prosessen. Selges i stykker á 150 gram. ARON MAT Modnet Bacon 150g er godkjent for bruk av Spesialitet-merket.


Aron Mat
Vi produserer Spesialitet-merkede produkter som honningglasert fenalår, lammerull, sylte, okserull, spekenakke, tørrsaltet bacon og pinnekjøtt. Mange produkter er også prisbelønte, som for eksempel fenalår og modnet bacon i bit (Gull NM 2016). Samtidig som vi produserer skinke, spekepølser og noen sesongprodukter.