Tom Victor Gausdal og Oda Christensen er programledere Smakslandet 2020
Spesialitet

Den beste lokalmaten i Smakslandet 2020

I høstens utgave av Matkanalserien "Smakslandet" blir det gjensyn med flere av Norges beste lokalmatprodusenter. Og helt nye oppskrifter fra stjernekokk Tom Victor Gausdal og fagjurymedlem Oda Christensen.

Del denne siden

Skrevet av: Dato:

Klar for smaksrike og spennende lokalmatopplevelser i høst?

16. september er det premiere på fjerde sesong av Smakslandet på Matkanalen. I årets utgave av Smakslandet får du et gjensyn med seks av de beste lokal mat- og drikkeprodusentene i Norge.

Serien er laget med støtte fra Spesialitet, den offisielle merkeordningen for norsk lokalmat i særklasse. 

Den prisbelønte kokken Tom Victor Gausdal har sammen med fagjurymedlem Oda Christensen laget en ny oppskrift til hver episode. Her får du lam fra Ryfylke med inspirasjon fra Midt-Østen, hvit geiost fra Lofoten med italiensk vri, og norsk eplemost som fristende dessert!

− Nyt norsk lokalmat i særklasse! Se etter Spesialitet når du handler.

Alle oppskrifter fra Smakslandet 2020

Klikk på teksten for å finne oppskrift

 

Tom Victor Gausdal
Tom Victor Gausdal i Smakslandet 2020. Foto: Thomas Mortveit

Se alle sesongene av Smakslandet

Her kan du se alle episoder i full lengde gratis på YouTube:

Smakslandet tv serie om lokalmat
Fagjurymedlem og matentusiast Oda Christensen er programleder i sesong 3 og 4 av Matkanalserien Smakslandet. Foto: Thomas Mortveit