Smakslandet 2021
Spesialitet

Smakslandet 2021

Stjernekokk Tom Victor Gausdal og matglade Christine Dancke har tatt frem noe av den beste lokalmaten på kjøkkenet. I høstens utgave av Matkanalserien "Smakslandet" blir det gjensyn med flere av Norges topplag av lokalmatprodusenter, og en helt ny. Ikke minst er det helt nye oppskrifter fra stjernekokk Tom Victor Gausdal!

Del denne siden

Skrevet av: Dato:

Klar for flere smaksrike og spennende lokalmatopplevelser i høst?

14. september er det premiere på den femte sesongen av Smakslandet på Matkanalen. I årets utgave av Smakslandet får du et gjensyn med fem av de beste lokalmatprodusentene i Norge. I tillegg er vi på besøk hos en som vi ikke tidligere har vist i Smakslandet. 

Serien er laget med støtte fra Spesialitet, den offisielle merkeordningen for norsk lokalmat i særklasse. 

Nytt av året er at den prisbelønte kokken Tom Victor Gausdal har fått besøk av programleder Christine Dancke på kjøkkenet. Hun elsker mat! Så det sier seg selv at dette er en perfekt match med en stjernekokk, en matelskende programleder og fantastiske produkter! 

− Se etter Spesialitetsmerket når du skal ha de spesielt gode produktene!
Smakslandet 2021

Sjekk Tom Victor sine oppskrifter:

Høvding Sverre fra Orkladalen Ysteri: Melbatoast med revet Høving Sverre

 

Lyngen reker,: Karamellisert spisskål med brunet smør og Lyngen reker

 

Havsnø fra North Sea Salt Works: Focaccia med Havsnø og ramsløk

 

Kraftkar fra Tingvollost: Kraftkar-krem på rømmebrød

 

Slegge fra Ask Gård: Slegge fra Ask med bakte rotgrønnsaker

 

Pinnasteik fra Nyyyt: Revet pinnasteik med rødbetsalat på estelompe

 

Smakslandet 2021

Sjekk hva vi gjorde i Smakslandet i 2020

Smakslandet 2020