Spesialitet

Langpannebrød med den helt spesielle spekematen

Hvorfor ikke gjøre det enkelt! Så flott - og godt - kan du servere spekemat! Et saftig nybakt langpannebrød, raust overstrødd med utvalgt Spesialitet-merket spekemat.

Del denne siden

Skrevet av: Dato:

Enkelt å lage, enkelt å servere

Spekemat har lange tradaisjoner i Norge. Ofte servert med flatbrød, men hvorfro ikke prøve en annen variant? 

Lanpannebrød med spekemat, er en god samrøre av  utvalgt norsk spekemat, fra noen av Norge beste produsenter, og et litt saftigere italiensk brød. 

− Spekemat har lange tradisjoner i Norge
Focaccia med spekemat

Slik gjør du det:

Vi har valgt spekemat fra produsenter som har Spesialitet. dermed har de gått igjennom Fagjuryens nåløye, blitt vurder på smak og kvalitet, og stiller i eliteserine for spekemat. Og oppskriften er enkel.

Bak brødet, legg på smør med litt knuste eienbær,del opp brødet,  fordel spekemat og kokte egg utover. Spis! (Eller se videoen øverste i saken om du lurer)

Den utvalgte spekematen er:

Langpannebrød = focaccia

Det finnes mange typer oppskrifter på ulike langpannebrød. nederst i artikkelen finner du flere oppskrifter fra Opplysningskontoret for brød og korn.  

Oppskrifter fra Brød og korn