Velkommen til Smakslandet!
Lyst å lage mat med norsk lokalmat?
Her finner du oppskriftene fra Matkanalens tv-serie.
Det finnes mye godt av norsk lokalmat og drikke. Men hvordan finner du det beste? Og hva lager du av den?
Spesialitet er en merkeordning for lokalmat i særklasse. En fagjury vurderer poduktene, og de stiller strenge til smak og kvalitet.
I TV-serien Smakslandet lager stjernekokk Tom Victor Gausdal og Fagjurymedlem Oda Christensen inspirerende matretter med Spesialitetsmerket lokalmat i hovedrollen.
Carpaccio av Grand Reserva klippfisk
Du trenger:
Slik gjør du:
Dybvik har over 90 årige erfaring innen klippfisk produksjon. Håndtverket har gått i arv gjennom tre generasjoner.
Klippfisk Gran Reserva: Ekstra langtidsmodnet klippfisk som er modnet i minimum to år som hel fisk. Deretter sorteres den på nytt og renskjæres slik at loinen (ryggstykket) tas ut og selges som Dybvik Klippfisk Gran Reserva.