Spesialiteter som julegave, lokalmat i særklasse
Spesialitet

Julegaver som faller i smak

Hva skal man gi i julegave til de som har alt? Eller til de ansatte i bedriften? Spar deg selv for stress, mas og slapsete handlegater og bestill smakfulle julegaver på nett.

Del denne siden

Skrevet av: Dato:

De aller fleste setter pris på god mat. Noe ekstra deilig å kose seg med, pakket inn med omtanke og stil, blir en fin julepresang som man er sikker på at blir brukt. Er produktet du kjøper merket med Spesialitet, vet du at du gir bort lokalmat i særklasse i julegave i år. Faktisk har en uavhengig matfaglig jury gått god for produktet, slik at vi kan garantere deg, eller mottakeren, en unik smaksopplevelse.

Passe spekepølse fra Ask Gård Foredling AS
Denne spekepølsa fra Ask Gård kommer garantert til å slå an mer enn sånn Passe. Foto: Lisa Westgaard

Smakfullt under treet

Mange matprodusenter har satt sammen gavepakninger som du kan bestille, enten gjennom nettbutikk eller over e-post. Her kan du finne pakker med ost og tilbehør, spekemat og siruper, geleer og syltetøy. Du kan til og med bestille en gavepakning med den fineste klippfisk – med plass for å legge inn en flaske vin!

Mange lokalmatprodusenter sender produkter i posten ved forespørsel, så har du sett deg ut en favoritt kan det være verdt å ta kontakt. Under har vi listet opp noen lokalmatprodusenter med utsøkte produkter perfekt til den som har alt. Trykk på navnet for å se hvor du kan kjøpe produktene. Mange har nettbutikk.

Lokalmat merket med Spesialitet i butikk
Du finner også mye utsøkt lokalmat merket med Spesialitet i utvalgte butikker.

Gavetips

Prøv noe av den utsøkte spekematen fra:

Norsk ost er i verdensklasse. La noen du er glad i oppdage en ny ostefavoritt i jula. Her er noen anbefalinger:

Heidal formost i julepakning
Bestill en julepakket formost fra Heidal Ysteri. Foto: Heidal Ysteri

GOD JUL!