Klar for nye, spennende, norske matopplevelser i høst?
1. oktober er det premiere på tredje sesong av Smakslandet på Matkanalen. I Smakslandet får du vite mer om flere unike lokalmatprodukter fra hele landet.
Serien er laget med støtte fra Spesialitet, den offisielle merkeordningen for norsk lokalmat i særklasse. Alle de seks produktene som løftes fram, er godkjent av Spesialitet-fagjuryen og tildelt det offisielle Spesialitet-merket.
I hver episode får du bli kjent med menneskene som lager noe av det beste landet vårt har å by på av mat og drikke. Du vil også møte Oda Christensen, som er medlem i fagjuryen. Hun vil vise deg hvordan du enkelt kan ta i bruk spesialitetene for å lage supergode retter hjemme. (Oppskrifter finner du på norskmat.no!)
Hver episode vil bli sendt hyppig på kanalen i løpet av høsten, men for alle som gleder seg, er de offisielle premieredatoene slik :
1. oktober: Laks fra Svanøy Røykeri
1. oktober: Eplejuice fra Grønvik Gard
8. oktober: Håndpilla reker fra Lyngenfjord
8. oktober: Røros-is
15. oktober: Balsfjordost
15. oktober: Pinnasteik fra Nyyt