Hva kan løfte en focaccia til nye høyder, om ikke godt salt? Da blir det focaccia med Havsnø! Og litt ramsløk.
Til dette trenger du:
TIPS: Om du ikke har ramsløk, kan du bruke vanlig pesto eller en pesto laget av bladpersille
Slik gjør du det:
1. Smuldre gjæren i en stor bakebolle. Tilsett salt og bland sammen.
2. Tilsett vann, og til slutt melet.
3. Bruk en skje til å blande. Det blir en klissete deig.
4. Dekk bollen med plastfolie og la den heve i en times tid.
5. Sett ovnen på 180 grader varmluft. Hell deigen på et stekebrett med bakepapir. Bruk en slikkepott eller baksiden av en vanndyppet skje til å få deigen utover.
6. Hell oljen over og bruk fingrene til å lage små groper som oljen kan renne litt ned i.
7. Dryss på saltet. Stekes i ca tjue minutter til den er gylden.
8. Hell over ramsløkpurè – og som Christine sier; litt ekstra Havsnø!
North Sea Salt Works havsalt er et salt med en enestående renhet og smak gjennom en 100% bærekraftig produksjonsprosess. Saltet utvinnes på håndverksmessig vis fra rent sjøvann fra leia utenfor øya Gossen. Resultatet er kritthvite, sprø saltflak med en ren og mineralsk saltsmak.