Cottage Cheese Bilde Laant Fra Tine
Nyt Norge

Ni ting du kanskje ikke visste om Cottage Cheese

Cottage Cheese eller hytteost?

Del denne siden

Skrevet av: Dato:

 

  1. Cottage Cheese kalles også hytteost

  2. Du kan fryse Cottage Cheese inntil seks måneder. Den bør så tines langsomt i kjøleskapet.

  3. Cottage Cheese er en god kilde til proteiner. Bruk Cottage Cheese i brødbakingen slik at du får et proteinrikt brød.

  4. Cottage Cheese kommer opprinnelig fra USA. Kanskje lagde vikinger fra Norge en lignende ost lenge før USA. Når de dro ut på tokt hadde de nemlig med seg Skjørost som ligner Cottage Cheese.

  5. Produksjonen av Cottage Cheese startet i Norge på slutten av 1950-tallet.

  6. Cottage Cheese er laget av skummet melk og tilsatt fløte og salt.

  7. Cottage Cheese smaker godt som pålegg, til salater og i desserter.

  8. TINEs orginale Cottage Cheese inneholder 4,3 prosent fett, mens den magre varianten inneholder bare 2 prosent fett.

  9. Ofte kan Cottage Cheese holde seg lenger enn utløpsdatoen, så lenge den er uåpnet og lagret kaldt. Etter du har åpnet en pakning med Cottage Cheese bør du bruke den i løpet av 7-14 dager.

 

Vil du lese mer om Cottage Cheese kan du trykke deg inn her

Kilde: Melk.no