Nyt Norge Hvordan lagre poteter? Poteten er en hverdagshelt som historisk sett har hjulpet oss gjennom hungersnød. Men hvordan bør du lagre poteten, egentlig? Og hvorfor bør du ikke spise grønne poteter? Plantehelse \\ Oppland
Nyt Norge Det er NÅ du skal kjøpe pinnekjøtt! Nå selger nemlig butikkene ut restene av pinnekjøtt etter jul, og da gjelder det å være lur og handle inn. Da kan du nemlig briljere på grillen i sommer. Norsk mat \\ Norge
Nyt Norge Slår et slag for sunn norsk mat på TV2 For Berit Nordstrand er det mammas fårikålgryte som vekker sterkest matminner. I vinter kan du se den blide programlederen, legen og matbloggeren kokkelere på TV2 med norske råvarer som er godt både for gane og kropp. Norsk mat \\ Norge
Nyt Norge Stranda er spekeskinke! Visste du at Strandaskinke er Norges mest spiste spekeskinke? Det spesielle klimaet på Stranda gir et godt grunnlag for spekeskinka. Mild og fuktig luft fra fjorden møter vind fra Sunnmørsalpene, og dette skaper gode forhold for speking av kjøtt. Arbeidsplasser \\ Møre og Romsdal
Nyt Norge Forkjølet? Prøv litt honning For mange har det nye året startet med hoste og forkjølelse. Honning er et gammel «kjerringråd» mot hoste og nå anbefaler britiske helsemyndigheter honning. Ikke bare smaker det godt – men det er også godt for halsen! Plantehelse \\ Norge
Nyt Norge Fire urter som styrker helsen Bruken av urter har vært utrolig viktig gjennom historien. Ikke rart, siden urter har nok aroma til å omvandle enhver middelmådig rett til en smaksopplevelse. I tillegg gjør smaken av urtene det lettere å redusere saltmengden. Plantehelse \\ Trøndelag, Norge