Personvernerklæring

Del denne siden

Skrevet av: Matmerk Dato:

Disse retningslinjene for personvern forklarer hvordan Stiftelsen Norsk Mat samler inn, behandler og sikrer personopplysningene dine.

 

Behandlingsansvarlig

 

Ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine, er:
Stiftelsen Norsk Mat ved administrerende direktør

Postboks 1344 Vika, 
0113 Oslo

post@matmerk.no

Tel. 24148300

 

Personopplysninger er frivillig å oppgi og du kan når som helst be om at opplysningene blir slettet.

 

Hva samler vi inn?

  

Som de fleste andre nettsteder samler vi inn informasjon automatisk og lagrer den i loggfiler på våre servere. Dette er informasjon som f.eks. IP-adresser, hvilken type nettleser du bruker på våre sider, bredbåndsleverandører (ISP), operativsystemer, dato og tid for besøk, samt en del data om navigasjon.

 

Informasjonen vi samler inn bruker vi til å analysere trafikken på nettstedet, slik at vi kan gjøre nettsidene våre bedre for deg som besøker oss på nett. Våre samarbeidspartnere kan også bruke denne informasjonen til å vise deg annonser basert på anonymiserte date om hvordan du bruker sidene våre.

 

Informasjonen vil kun benyttes internt og av partnere som Google og Mediacom i analysesammenheng. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.

Opplysningene utleveres ikke til tredjeparter, med unntak av underleverandører som bistår oss i forbindelse med levering av tjenestene.

 

 

Informasjon og rett til innsyn

  

Som bruker av våre nettsteder har du rett til innsyn i de personopplysninger vi behandler om deg. Videre har du krav på retting av mangelfulle eller uriktige opplysninger og/eller sletting.

Les mer om personvernloven og dine rettigheter hos Datatilsynet.

 

 

Bruk av informasjonskapsler

 

Når du bruker våre tjenester lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av våre tjenester. Se vår oversikt over bruk av informasjonskapsler her.

 

  

Opplysninger fra andre

 

Vi innhenter også opplysninger gjennom tredjeparter som grunnlag for markedsføring og videreutvikling av våre tjenester. Se oversikt her.

Vi behandler personopplysninger og andre former for data for å levere tjenester som er avtalt med deg. Les mer om hvilke verktøy vi bruker her.

 

 

Annonser

 

Våre samarbeidspartnere behandler data om navigering på våre sider for å vise deg annonser som er mest mulig relevante for deg. Les mer om hvilke verktøy vi bruker her. For å slette dine informasjonskapsler / cookies må dette gjøres via dine innstillinger i din nettleser.

 

 

Sosiale medier

 

For øyeblikket kan du følge Nyt Norge og Spesialitet via forskjellige sosiale medier, blant annet Facebook og Instagram. På disse kontoene har vi bare ansvar for eventuelle personopplysninger som vi selv publiserer eller kan påvirke publiseringen av.

Personvernerklæringene for ovennevnte sosiale medier finner du nedenfor:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

https://help.instagram.com/155833707900388